Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Καλωσόρισμα επισκεπτών

Σας καλωσορίζουμε στη studentium civitatem (πολιτεία φοιτητών), ένα blog φιλολογικού κυρίως περιεχομένου, με στόχο την ανάδειξη θεμάτων επιστημονικού και μή ενδιαφέροντος και τη συστηματοποίηση-κατηγοριοποίηση πληροφοριών που μπορούν να φανούν χρήσιμα για μαθητές, φοιτητές, καθηγητές και, εν γένει, βιβλιόφιλους. Η καινοτομία του παρόντος ιστοτόπου επαφίεται αφ'ενός μεν στην ταπεινή μας παραδοχή ότι κανείς δεν είναι αλάνθαστος, αφ'ετέρου δε στην επιθυμία μας να αναπτύξουμε επικοινωνία με τους επισκέπτες μας. 
Στο ανωτέρω πλαίσιο, θα χαρούμε να μας ενημερώνετε για όποιο τυχόν σφάλμα ή αβλεψία εντοπίζετε στην ιστοσελίδα μας μέσω του e-mail μας (βλ. κατηγορία "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ") καθώς και μέσω της πλατφόρμας σχολίων της εκάστοτε δημοσίευσής μας. Επιπλέον, είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση για όποιο φιλολογικό ζήτημα σάς απασχολεί.
Η "πολιτεία" (civitas) μας, λοιπόν, αρχίζει σταδιακά να ανθίζει, και τί καλύτερο από το να τις παρέχουμε όλοι μαζί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να εξελιχθεί σε ένα πελώριο, επιβλητικό πλατάνι, που να μας εγκολπώνεται με τη σκιά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου